Stoombadgeuren

HomeEtherische oliën en geurenStoombadgeuren

stoombadgeuren

Camylle heeft een lijn met geuren die speciaal voor het stoombad bestemd zijn: Brume de Hammam. Het product heeft een topreputatie bij professionals en wordt gebruikt in heel wat prestigieuze wellnesscentra en hotelspa’s.

Geuren

De volgende geuren zijn beschikbaar in de Brume de Hammam-lijn:

100% natuurlijk

Brume de Hammam bestaat uit een emulsie van 100% pure, natuurlijke essentiële oliën en is volledig oplosbaar in water. Het is een melkachtige vloeistof, die volledig verdampt bij gebruik. Dat is belangrijk voor de levensduur van de stoomcabine en zijn onderdelen: bij minder kwalitatieve producten tasten de restanten soms de tegels of voegen aan.

Gemakkelijk in gebruik

De geuren van Brume de Hammam zijn niet alleen van hoge kwaliteit, ze zijn ook nog eens gemakkelijk in gebruik. Er zijn twee manieren om een geur toe te voegen aan je stoombad:

  • automatisch met een doseersysteem
  • manueel op de stoomuitlaat

Wij raden aan om te werken met kleine hoeveelheden, maar deze wel regelmatig opnieuw toe te voegen.

De essentiële oliën van Brume de Hammam zijn volledig oplosbaar in water, en kunnen dus verdund worden.

Aromatherapie in stoombad

Essentiële oliën in het stoombad zijn een ideale vorm van aromatherapie: de verschillende etherische oliën (eucalyptus, rozemarijn, lavendel, ijzerkruid,…) hebben elk hun eigen geneeskrachtige werking. Doordat de stoombadgeur zich verspreidt in de hammam, werken de essentiële oliën diep in op het lichaam. De geneeskrachtige en kalmerende werking van de stoombadgeuren zorgt ervoor dat je je snel weer beter voelt.