Over Camylle

HomeOver Camylle

Bij Camylle gaat het allemaal om puurheid en zuiverheid. Camylle verwerkt essentiële oliën in hun zuiverste vorm om ze te kunnen gebruiken in sauna’s, stoombaden, massagebaden en spa’s. Want inderdaad, normaal gezien lossen deze oliën niet op in water en moeten we direct contact met de huid vermijden. Deze twee problemen vormden voor Camylle een grote uitdaging, die de gespecialiseerde laboratoria met glans overwonnen.

De producten van Camylle lossen wél op in het water dat u over de hete lavastenen van uw sauna giet. Ze zijn niet agressief en stabiel bij gebruik in stoombaden. In de jacuzzi lossen ze de volle honderd procent op, zodat er geen sporen achterblijven in de filters. En ze bieden mogelijkheden voor massagebaden, daar waar oliën om hygiënische en technische redenen niet mogen worden gebruikt.

Camylle staat voor kennis

De technische kennis achter deze producten is het resultaat van meer dan 30 jaar evolutie en onderzoek. In 1976 al begon Bernard Massing innovatieve producten te ontwerpen voor de schoonheidsindustrie. Dat leidde begin jaren negentig ook tot een eerste gamma voor de sauna. Daar bleef het niet bij. De technologie met de essentiële oliën werd verder op punt gesteld en in 2005 zag de huidige lijn van Camylle het levenslicht. Een reeks producten is dat, die aan alle technische eisen voldoen zodat ze geen schade zullen veroorzaken aan uw infrastructuur. Maar de producten zijn vooral ook weldadig, ontspannend en aangenaam wanneer u ze gebruikt.

Aanbod oliën van Camylle

Voile de Sauna is een zeer geconcentreerde oplossing die ervoor zorgt dat essentiële oliën al hun kwaliteiten behouden en zich toch perfect verspreiden in de sauna.

Brume de Hammam is een emulsie op basis van essentiële oliën, speciaal ontworpen voor stoombaden. De grootste spelers in deze sector zweren bij dit product van Camylle voor gebruik in hun stoombaden.

Velours de Spa werd ontwikkeld zodat het compatibel is met de ontsmettingssystemen in jacuzzi’s. Zo kunt u een genieten van een echt bad met essentiële plantenoliën. De ware betekenis van aromatherapie.

Pur Massage is een ontspannende massageolie die bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, zonder dat er kunstmatige bewaarmiddelen aan toegevoegd zijn.

Lait de Balnéo is een emulsie van 100 procent pure en natuurlijke essentiële oliën. Hiermee wordt een massagebad pas echt wellness.

Nuage is de aanvulling op andere wellness-ervaringen. Deze technologie zorgt ervoor dat honderd procent pure en natuurlijke essentiële oliën kunnen worden verstoven.