Onderhoudsproducten

HomeOnderhoudsproducten

Onze onderhoudsproducten voor sauna: zorgeloos genieten

Kom jij ook heerlijk tot rust in je eigen sauna, stoombad, jacuzzi of zwembad? Zorg dan dat je goede onderhoudsproducten voor je sauna gebruikt. Dat vergroot de levensduur aanzienlijk, zodat je langer kunt genieten.

Ontdek ons aanbod van onderhoudsproducten voor sauna

Er is een ruim aanbod aan producten voor het onderhouden van je sauna, maar niet elk middel is even geschikt. Dankzij onze jarenlange ervaring met allerlei wellnessproducten konden we een bijzonder kwalitatief gamma aan onderhoudsproducten voor je samenstellen. Bij ons vind je alles voor het schoonmaken, desinfecteren en hygiënisch houden van je eigen wellness.

Zweet en hygiëne

De sauna, de jacuzzi en het stoombad hebben een aantal overeenkomsten. Je bent naakt of schaars gekleed in deze ruimtes. Het is een omgeving waarin je vaak veel zweet. Zo’n warme ruimte is de ideale plaats voor ziektekiemen om zich te ontwikkelen. Het is dus belangrijk dat je voldoende aandacht schenkt aan hygiëne.

Camylle ontwikkelde Sterylane: een gamma schoonmaakproducten dat hét antwoord vormt op alle uitdagingen die een dergelijke omgeving met zich meebrengt. Alle producten stelden we speciaal samen voor het onderhoud van je jacuzzi, sauna of stoombad.

Desinfecteren met een aangenaam aroma

Alle werkende bestanddelen van Sterylane werden uitvoerig door ons getest en voldoen aan de heersende norm. Het volledige gamma bevat essentiële oliën. Deze producten zijn dus perfect voor het wegnemen van onfrisse geurtjes. Zo is je ruimte na het schoonmaken niet alleen schoon en hygiënisch, maar ook nog eens fris en uitnodigend.

Sterylane desinfecteert je installaties perfect, zodat jij met een gerust hart kunt genieten.

Ons volledige gamma

  • Sterylane Sauna: ideaal voor het schoonmaken van sanitaire installaties en de binnenkant van je sauna
  • Sterylane Hammam: het perfecte onderhoudsproduct voor de vloer, banken en muren van je stoombad
  • Sterylane Balnéo / Spa: de eenvoudigste manier om je massagebad, bubbelbad, spa of jacuzzi te reinigen

Ook je zwembad verdient de nodige aandacht. Sterylane Liner is een wondermiddel voor het schoonmaken van de liner van je zwembad.