Huiskamer

HomeEtherische oliën en geurenHuiskamer

Nuage

Nuage, de naam zegt het zelf. Een wolk van aangename geuren. Dat garanderen de olieverdampers van Camylle. Nuage is een emulsie op basis van honderd procent pure, natuurlijke, essentiële oliën die ontwikkeld zijn in de laboratoria van Camylle zelf. Het resultaat is een hoog geconcentreerde, melkachtige basis. De emulsie is volledig oplosbaar in water en ze verspreidt zich op sublieme wijze doorheen de lucht, met het subtiele parfum van de essentiële oliën.

Camylle geeft u de keuze uit vijftien geuren, gebaseerd op speciaal hiervoor uitgekozen essentiële oliën en de weldadige werking die daarmee samenhangt. Deze producten bestrijden de kwaaltjes die het hectische leven met zich meebrengt. Aarzelt u dus zeker niet om deze pure geuren te ontdekken, die volledig verschillend zijn van de meer gangbare synthetische parfums.

Verdampers in de huiskamer

De Boobble verdamper werd ontwikkeld speciaal voor de verdamping van de emulsies uit het gamma Nuage van Camylle. Het is ideale manier om essentiële oliën te verdampen in ruimten tot 50 vierkante meter.

De Ultrasonic Bamboo genereert een koude mist. Die verspreidt een subtiel parfum in de ruimte, vervuld van de actieve bestanddelen van essentiële plantenoliën. Het toestel ziet er ook bijzonder stijlvol uit. Het zachte blauwe licht, in combinatie met het parfum dat het verspreidt, zal meteen voor een goed gevoel zorgen, waar het ook wordt gebruikt.

Huiskamer Producten:

Olie verdampen in de infraroodsauna

Als aanvulling op de andere verdampers, ontwikkelde de laboratoria van Camylle ook een ingenieuze oplossing om aromatherapie en infraroodsauna’s te combineren. Via een kit die bestaat uit een buisje en enkele accessoires, kunt u de Ultrasonic Bamboo verbinden met de saunacabine.

Dit toestelletje is heel eenvoudig te installeren en het resultaat is simpelweg fantastisch. De mist die vervuld is van de moleculen van essentiële oliën komt uit het buisje en geeft zo een extra dimensie aan het gebruik van de sauna. De aromatherapie draagt bij tot het goede gevoel dat de infraroodsauna sowieso geeft en maakt zo een saunasessie compleet.

Grote ruimtes

De vraag om honderd procent zuivere, natuurlijk essentiële oliën te verstuiven in professionele ruimten werd alsmaar groter: spa’s, openbare zwembaden, thalassocentra, hotels enzovoorts zochten naar een oplossing. Camylle kwam met het antwoord.

De Boneco Air Washer Evaporator is de verstuiver die Camylle voor deze situaties aanbiedt. Deze is bruikbaar voor oppervlakten van 100 tot 500 vierkante meter. Het onderzoek dat Camylle verrichtte om dit toestel te kunnen ontwikkelen, spitste er zich op toe de essentiële oliën te kunnen verspreiden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Dat werd mogelijk door koude verstuiving. Het systeem is bijzonder efficiënt en bovendien werkt het zeer stil.