Massage olie

HomeEtherische oliën en geurenMassage olie

Massage

Pur Massage is de naam van de natuurlijke massage olie van Camylle. Pur Massage is het resultaat van een langdurige samenwerking tussen de laboratoria van Camylle en een groep van zeer competente kinesitherapeuten, met een passie voor het vak.

Honderd procent natuurlijke olie

De massage olie Pur Massage bestaat uit plantaardige oliën van eerste kwaliteit in een doordachte combinatie met essentiële oliën, die speciaal voor dit doel werden uitgekozen. Het resultaat is een rijke, uitgebalanceerde olie. De ingrediënten van deze olie zijn honderd procent natuurlijk. Er werden geen bewaarmiddelen toegevoegd. Een massage met deze olie is dus een zuivere, natuurlijke ervaring.

Wanneer u de olie Pur Massage van Camylle gebruikt, zult u meteen ondervinden dat ze uiterst licht en evenwichtig uitsmeert. Daardoor is deze olie ideaal voor een langere massage. Maar Pur Massage doet meer dan enkel voor uw ontspanning zorgen. Doordat het product rijk is aan antioxidanten en natuurlijke vetten, zorgt het ook voor een gehydrateerde, zachte en toch stevig huid.

Massage Producten:

Goede kwaliteit

Een massage zorgt er bijna letterlijk voor dat u zich goed in uw vel voelt. Dat is alleen maar mogelijk als er gebruik wordt gemaakt van kwalitatieve grondstoffen. U kunt zich onmogelijk zuiver en verrijkt voelen na een massage met olie die werd verrijkt met synthetische parfums of die is gebaseerd op minerale oliën die van aardolie zijn afgeleid.

Pur Massage bezorgt u dat pure, natuurlijke gevoel wel. In deze massage olie wordt gebruik gemaakt van onder andere de olie uit druivenpitten, sesamolie en essentiële oliën die bekend staan omdat ze ontspannend, ontstressend of net activerend of energie-opwekkend werken

Uitgebreid gamma

Het gamma van Camylle is erg uitgebreid. De verscheidenheid aan grondstoffen in de oliën zorgt ook voor een verscheidenheid aan effecten. Zo werkt de olie op basis van Oranjebloesem ontstressend. Die op basis van lavendel is ontspannend in het algemeen.

De olie met Oosterse toets geeft u een positief gevoel, terwijl de frisse bloemengeur uit de regio van de Middellandse Zee uw evenwicht herstelt. De fruitige en vanille-aroma’s uit Polynesië brengen u weer helemaal op krachten.

Compleet met verdampers

Wilt u de ontspannende massage-ervaring compleet maken? Dan kunt u er voor opteren een luchtverstuiver te plaatsen, die dezelfde aroma’s verstuift doorheen de kamer. Het gamma Nuage van Camylle biedt in dit geval de perfecte aanvulling bij uw massage.