Massagebad

HomeEtherische oliën en geurenMassagebad

massagebadgeuren

Lait de Balnéo is het ideale product om een ontspannend massagebad te nemen. Ze houden je bubbelbad rein en proper. Onder professionals in thermen en hotelspa’s is de massagebadolie van Camylle intussen uitgegroeid tot een referentie.

Geen vetten in bubbelbad

De meeste producten die vandaag op de markt zijn, zijn oliën op basis van vetten. Die vetten blijven hangen aan het bad, waardoor het risico bestaat dat de jets geblokkeerd geraken. En dat is net wat we met de Lait de Balnéo te allen koste willen vermijden.

De massagebadmelk Bain de Balnéo van Camylle is ontwikkeld op revolutionaire wijze. Essentiële oliën worden verwerkt in een zachte badmelk die niet schuimt. Het product behoudt de geneeskracht van de essentiële olie uit planten.

Het gamma massagebad:

Massagebad nemen

Een massagebad is een ultiem moment van ontspanning. Het water, de warmte, de warme stoom, de jets die het lichaam masseren,… het zijn allemaal factoren die zorgen voor een opperste relaxatie.

In vroegere eeuwen werd het bubbelbad beschouwd als iets heel luxueus, zeker als het ging over baden in plantenextracten. Massagebaden waren enkel voor de elite, zoals koningen en de adel.

Maar intussen is er gelukkig al heel wat veranderd. Vandaag de dag kan iedereen af en toe de alledaagse stress vergeten en zichzelf oppeppen in een bubbelbad met plantenextracten.

Gebruik

Het gebruik van de massagebadolie ‘Lait de Balneo’ is kinderspel. Even met het flesje schudden en daarna 10 à 20 milliliter van het product mengen met 100 liter badwater.

Lait de Balnéo is een product dat niet schuimt. Het laat geen sporen achter en kan de jets van het bubbelbad niet blokkeren.

Uitgebreid gamma

Het gamma van Camylle is erg uitgebreid. De verschillende producten hebben elk een andere werking. Zo werkt de olie op basis van lavendel ontspannend. De olie met Oosterse toets geeft u een positief gevoel, terwijl de frisse bloemengeur uit de regio van de Middellandse Zee uw evenwicht herstelt. De fruitige en vanille-aroma’s uit Polynesië brengen u weer helemaal op krachten.

De filosofie van Camylle

Net als de andere producten van Camylle is de Bain de Balnéo nummer 1 op de markt. Het onderscheid met andere producten op de markt ligt erin dat Camylle enkel producten maakt die volledig natuurlijk zijn.  De badmelk combineert de kracht van de natuur en het verzorgende effect van essentiële oliën.