Spa / Jacuzzi

HomeEtherische oliën en geurenSpa / Jacuzzi

geurenvoorspajacuzzi

Een lekker geurende SPA of jacuzzi

Dat is honderd procent genieten. Nog meer als u erop kunt vertrouwen dat de producten die u gebruikt het systeem van de jacuzzi geen schade toebrengen.

Specifiek aan een jacuzzi is natuurlijk dat het water gerecycleerd en gefilterd wordt, net zoals dat ook in een zwembad gebeurt. Dat houdt in dat u niet zomaar elk product in uw jacuzzi kunt en mag gebruiken.

Camylle heeft bij de ontwikkeling van haar assortiment jacuzzi geuren rekening gehouden met deze extra vereiste.

SPA / Jacuzzi producten:

Volledig oplosbaar

Velours de Spa is de naam van de spa geur van Camylle. Dit product is speciaal ontworpen om zich voor honderd procent te mengen met het water, zodat het het ontsmettingssysteem van de jacuzzi niet zal aantasten. Velours de Spa geeft een extra dimensie aan het gebruik van de jacuzzi, omwille van de helende krachten van de essentiële oliën waarop het product is gebaseerd.

Weldadig en ontspannend

Een spa of jacuzzi is eigenlijk de hedendaagse vorm van publieke baden, waar mensen samenkwamen om te ontspannen en om elkaar te ontmoeten. In de jacuzzi kunt u gezellig met elkaar praten, genieten van een diepgaande en weldoende watermassage of gewoon helemaal wegdromen, het geluid van de bubbels op de achtergrond. Ondanks – of misschien net omwille van – dit geluid kan de jacuzzi een bijzonder rustgevende ervaring zijn. Een ervaring die nog wordt versterkt als u aan uw jacuzzi de op etherische olie gebaseerde producten van Camylle toevoegt. Niet is beter om aan het einde van een drukke dag lichaam en geest even helemaal te doen ontspannen.

Kwaliteit van Camylle

Camylle gebruikt voor al haar producten enkel reine en natuurlijke grondstoffen, zoals past in het concept van wellness en zuivering. De producten worden ontwikkeld in de eigen laboratoria. Door een speciaal procedé is het mogelijk etherische oliën aan te bieden die toch honderd procent oplosbaar zijn. In verscheidene geuren, naar ieders smaak. Velours de Spa wordt dan ook erkend en aanbevolen door de grootste merken van spa’s.

Hoe een jacuzzi geur gebruiken?

Velours de Spa van Camylle is volledig oplosbaar in water. U kunt twee tot drie maatjes rechtstreeks in het water van uw jacuzzi gieten zonder dat u zich zorgen moet maken om de gevolgen voor het ontsmettingssysteem. Enkele maatjes Velours de Spa en u zult meteen wegdromen en ontspannen.