Bevestigt U dat de “lait de balnéo” het enige product is dat volledig is aangepast?

HomeNieuwsBevestigt U dat de “lait de balnéo” het enige product is dat volledig is aangepast?

Absoluut. Het is reeds 2 jaar dat de balnéo baden opkomen; ze vervangen geleidelijk aan de klassieke/ traditionele baden zowel in de nieuwbouw als in de renovatie van badkamers. Op de cosmeticamarkt vindt men niet de aangepaste producten.

Inderdaad de producten die men normaal gebruikt zijn de badoliën of het badzout.

De badoliën hebben een vettige basis. Het zijn etherische oliën vermengd met een neutrale olie( zachte amandelolie, jojoba olie of olie van abrikozenpitten,….) Deze producten zijn dikwijls kwaliteitsvol, maar door ze in balnéotherapie te gebruiken, veroorzaken ze een afzetting die langzaamaan de injectiemondstukken van het balnéo bad gaat blokkeren.

Het badzout is esthetisch en speels, nochtans verdraagt het injectiesysteem van de balnéo niet goed de kristallen.

Er zijn nochtans nog velen die zuivere etherische oliën in hun bad gebruiken en dit moet absoluut vermeden worden. Inderdaad deze blijven zweven en komen direct in contact met het wateroppervlak. Dit direct contact met de huid kan sommige ongemakken veroorzaken: allergische reacties,roodheid,….

Lait de balnéo, dit is een geheim waarvan de fabricage streng bewaard wordt door de laboratoires camylle. Ons product voor de balnéo die volledig oplosbaar is in water, laat de plantaardige moleculen toe op alle delen van het lichaam te komen dankzij de welwillende werking van een bubbelbad. Dankzij de hoge concentratie van etherische oliën, heb je thuis hetzelfde effect als in een kuuroord.