Zonnebank

HomeOnderhoudsproductenZonnebank

bout-hygiene

Zonnehemel is niet voor niets het synoniem voor zonnebank: het is als het ware een hemel waarin u zich vertoeft. Warmte, ontspanning, meer warmte. Maar… het kan ook een hemel worden voor bacteriën en allerlei ander ongedierte. Een regelmatig en goed onderhoud is dus zeker niet overbodig!

Assortiment aan schoonmaakmiddelen

U had het al geraden: Camylle heeft ook aan onderhoudsproducten voor uw zonnebank gedacht! “Camylle Sun Stérylane Acrylplaat Zonnebank” werd speciaal voor uw zonnebank bedacht: één product met twee functies; reinigen en desinfecteren. Één ding is zeker: dit product zorg gegarandeerd voor langer plezier!

Direct lichaamscontact

De hemel die een zonnebank is voor uw geest kan meteen veranderen in een hel voor uw lichaam. Direct lichaamscontact met de acrylplaat van uw zonnebank is namelijk onvermijdelijk. Dit direct contact zorgt dan weer voor warmte en transpiratie. Deze laatste twee factoren zijn uiteindelijk de perfecte broedplaats voor bacteriën.

Net zoals bij een sauna, een stoombad, een jacuzzi en een massagebad, is het onderhoud van een zonnebank lang niet moeilijk. Een grondig onderhoud op gepaste tijdstippen met “Camylle Sun Stérylane Acrylplaat Zonnebank” helpt u hier volledig bij.

Zonnebank: Producten

Snel en gemakkelijk

“Camylle Sun Stérylane Acrylplaat Zonnebank” is bijzonder handig in gebruik. Bovendien is het product én huidvriendelijk én geeft het bacteriën geen kans!

Het is een product met enorm veel voordelen en dit in slechts enkele minuten van onderhoud: het maakt de acrylplaat volledig schoon, het verwijdert probleemloos vetplekken en vuilaanslag en het gaat de vingerafdrukken op uw hele zonnebank moeiteloos te lijf. “Camylle Sun Stérylane Acrylplaat Zonnebank” is een echte aanrader voor het onderhoud van uw zonnebank. Het zorgt er voor dat de zon als het ware aan uw hemel blijft schijnen!