Massagebad

HomeOnderhoudsproductenMassagebad

bout-hygiene

Hoe geniet je optimaal van je massagebad? Wat zorgt voor een langere levensduur van dit massagebad? Gebruik het juiste onderhoudsmiddel, het gepaste verwenmiddel voor je bad! Dit is onontbeerlijk voor een heerlijke massagebadervaring.

Water, warmte, stoom en… reiniging

Voor het onderhoud van uw massagebad heeft Camylle een waaier aan onderhoudsproducten. “Stérylane Massagebad Desinfectie” is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en desinfecteren van heel uw massagebad, wat u een langer genot garandeert en uw bad een langer leven.

Hygiëne uiterst belangrijk

Het onderhoud van een massagebad is niet complex, maar wel van belang. Het badwater kan immers een ideale voedingsbodem zijn voor micro-organismen, bacteriën en schimmels van allerlei soort. Deze zijn niet noodzakelijk gevaarlijk voor u, maar ze kunnen wel heel andere gevolgen hebben. Denk maar aan troebel water of een verkleuring van de binnenkant van uw massagebad.

Een regelmatig en grondig onderhoud is dus zeer aan te raden! Camylles “Stérylane Massagebad Desinfectie” beantwoordt volledig aan uw eisen: het is eenvoudig in gebruik en zeer efficiënt.

Massagebad: Producten

Eenvoudig in gebruik

“Stérylane Massagebad Desinfectie” is uiterst gemakkelijk. De binnenkant van het bad, de injectiekopjes, de kraan, eventueel de douchekop… alles maakt u er in een handomdraai mee schoon. Het enige wat u nodig hebt, is water, enkele druppels van “Stérylane Massagebad Desinfectie” en een schone spons of doek. Een combinatie van deze drie elementen zorgt gegarandeerd voor een uiterst fijne massagebadervaring.

Onderhoud gecombineerd met essentiële oliën

Zoals eerder vermeld maakt Camylle graag gebruik van etherische oliën, dus ook voor gebruik in massagebaden en het onderhoud van deze baden. “Stérylane Massagebad Desinfectie” bevat bijgevolg ook essentiële oliën. Die hebben namelijk een groot effect op uw favoriet badkamermeubel: ze zorgen voor het uitblijven van ongewenste geurtjes en voor een kraaknette uitstraling. Dit alles maakt dat u keer op keer kan genieten van een heerlijk relaxerend massagebad.