Stoombad

HomeOnderhoudsproductenStoombad

bout-hygiene

Sterylane Hammam is de naam van het product dat Camylle ontwikkeld heeft voor het onderhoud van stoombaden en hammams. Omdat Camylle zo’n uitgebreide ervaring heeft op dit vlak, mag u er zeker van zijn dat u met Sterylane Hammam een kwalitatief product gebruikt, dat voldoet aan alle hedendaagse normen op vlak van hygiëne.

Hygiëne zeer belangrijk

Uw stoombad onderhouden is essentieel. Voor uw gezondheid, maar ook om de levensduur van het stoombad te verlengen. Het is een feit dat u in het stoombad gaat met geen of weinig kleren aan en er overvloedig zweet. Vaak deelt u het stoombad met andere mensen. Tel al deze factoren op en u beseft dat een uitgebreide hygiëne en een goed onderhoud van uw stoombad onontbeerlijk zijn. Dit kan met Sterylane Hammam.

Stoombad: Producten

De werkende bestanddelen van Sterylane Hammam werden aan uitvoerige testen onderworpen. Ze voldoen aan de heersende normen op vlak van hygiëne.

Essentiële oliën

Het hele gamma van Camylle maakt gebruik van de weldadige kracht van essentiële oliën en dat is bij Sterylane Hammam niet anders. Door de essentiële oliën in het reinigingsproduct is dit zeer sterk in het elimineren van onaangename geurtjes. Uw stoombad zal na de schoonmaakbeurt weer proper en fris zijn en ruiken, zodat u opnieuw ten volle kunt genieten van de warme, ontspannende stoom.

Vloer, muren en banken desinfecteren

Sterylane Hammam is specifiek ontwikkeld om de vloer, muren en banken van het stoombad of Turks bad schoon te maken en te desinfecteren. Om het product te gebruiken, verdunt u het op basis van één volume Sterylane Hammam voor acht volumes water. U maakt een spons nat in deze oplossing en daarmee kunt u zowel de vloer als de muren en banken van het stoombad reinigen.

Sterylane Hammam werd ontwikkeld specifiek voor het onderhoud van stoombaden. Dat geeft u de garantie dat dit product doet wat het moet doen. U kunt Sterylane Hammam kopen in flessen van één of van vijf liter.