Sauna

HomeOnderhoudsproductenSauna

bout-hygiene

Een sauna is helemaal genieten, maar dat kan niet zonder een minimum aan onderhoud. Bij uw pakketje aan sauna benodigdheden hoort dus ook een reinigingsmiddel. Met de juiste onderhoudsproducten houdt u niet alleen uzelf, maar ook uw sauna in topconditie.

Schoonmaken en desinfecteren

Camylle staat bekend voor het gebruik van etherische oliën en afgeleide producten voor het gebruik van de sauna. Maar zij hebben ook een assortiment voor het onderhoud van uw sauna. Sterylane Sauna is speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken en desinfecteren van zowel de sanitaire installaties als van het interieur van de sauna.

Zweten en geurtjes

Het is nu eenmaal zo dat mensen veel zweten in de sauna. Dat kan na een tijdje zorgen voor verkleuring van het hout en mogelijk voor minder aangename geurtjes. Bovendien zult u ook gewoon meer van uw sauna genieten als u weet dat u zich in een hygiënische en schone ruimte bevindt.

U mag niet vergeten dat het hout van de saunacabine zeer droog is en bijgevolg zeer vochtgevoelig. Dat impliceert dat u er niet zomaar met de waterslang op tekeer moet gaan. Net zoals voor de vloer en de wanden van de sauna dient u gebruik te maken van aangepaste producten.

Sauna: Producten

Eenvoudig in gebruik

U hebt geen doe-het-zelf oplossingen met schuurpapier nodig voor de houten saunabanken. Sterylane Sauna van Camylle is heel eenvoudig in gebruik. Om het hout te reinigen, maakt u een spons nat in een oplossing van 50 à 100 milliliter voor een emmer van 10 liter water. U wrijft hiermee over het houtoppervlak en klaar. Afspoelen is niet nodig.

Ook essentiële oliën voor onderhoud

Sterylane Sauna is een product van Camylle. Camylle is dé specialist op vlak van etherische oliën voor gebruik in de sauna. Ook voor de sauna benodigdheden voor het onderhoud wordt dit niet vergeten. Sterylane Sauna bevat dus ook essentiële oliën. Die helpen geurtjes elimineren en zorgen er eenvoudigweg ook voor dat uw schoongemaakte sauna lekker fris en schoon ruikt. Zo kunt u bij uw volgende sessie dubbel zo hard genieten en ontspannen.

U mag natuurlijk niet vergeten dat Sterylane Sauna nog altijd een reinigingsproduct is. Schoonmaakhandschoenen dragen wanneer u ermee aan de slag gaat is dus geen overbodige luxe!