Zwembad

HomeOnderhoudsproductenZwembad

sterylaneliner

Een eigen zwembad zorgt voor veel plezier, maar brengt ook werk met zich mee. Het onderhoud van een zwembad is niet meteen de leukste taak.

Om dit werk te kunnen beperken, ontwikkelde Camylle Sterylane Liner, een product om de liners van zwembaden schoon te maken.

Met een soort spons verwijder je de afdruk van de waterlijn en vlekken van de liner van je zwembad. Je kan er bovendien de skimmer van je zwembad mee proper maken.

 

Zwembad: Producten

 

Een magische spons

Sterylane Liner is een volledige nieuwe materie, onder de vorm van een spons. Met deze spons kunt u sporen en vlekken op de liner verwijderen zonder enige vorm van detergent te gebruiken. En het gaat zo makkelijk dat het wel magie lijkt.

Waterlijn zwembad

De waterlijn die zich aftekent op de liner van het zwembad is een zorg van veel zwembadeigenaars. De meeste producten op de markt die dit bestrijden, zijn chemisch. Het resultaat dat ze achterlaten, is vaak vlekkerig. Dat is niet zo verwonderlijk. Door de combinatie van de specifieke textuur van de liner, kalkaanslag en verkleuring door zonlicht is het bijzonder moeilijk om hier met een chemisch product wat aan te doen.

Vuile deeltjes absorberen

Sterylane Liner ziet er uit als een doodgewone spons, maar niets is minder waar. Als u de spons lichtjes nat maakt, kunt u getuige zijn van de wonderlijke werking van dit product. De stof waaruit de spons bestaat, wordt meteen hard aan de oppervlakte, ondanks haar kneedbaarheid. Het is dankzij dit harde oppervlak dat Sterylane Liner zijn werk zo goed doet. De vuile deeltjes worden als het ware mechanisch opgezogen in de spons en de waterlijn verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Onderhoud van skimmer en rolluiken

Sterylane Liner is trouwens niet alleen nuttig bij het schoonmaken van de liner van een zwembad. Je kan er ook de skimmer van je zwembad mee schoonmaken. Zelfs de vuile sporen op (rol)luiken kunnen met dit product worden aangepakt.