Spa / Jacuzzi

HomeOnderhoudsproductenSpa / Jacuzzi

bout-hygiene

Achter de ontspannende werking van een jacuzzi zit een heel technisch systeem. Om dat goed in werking te houden, is het belangrijk uw jacuzzi goed te onderhouden en af en toe te reinigen. En natuurlijk kunt u ook veel meer genieten van uw spa als u weet dat u zich in een reine omgeving bevindt.

Jacuzzi reinigen en desinfecteren

Alleen een correct gebruik van producten is natuurlijk niet voldoende. Als aanvulling op haar gamma voor het gebruik in jacuzzi’s, ontwikkelde Camylle een product om de jacuzzi te onderhouden, reinigen en te desinfecteren. Het heet Sterylane Balnéo/Spa en is bijzonder eenvoudig in gebruik. In een massagebad dat een systeem om te desinfecteren heeft, wordt het product automatisch uitgemeten.

Als dat niet het geval is, kunt u het bad met water vullen en 1 à 2 procent Sterylane Balnéo/Spa toevoegen, afhankelijk van het volume. Daarna zet u het massagesysteem aan en laat het gedurende 5 à 10 minuten werken. Dan kunt u het bad leegmaken en uitspoelen. Uw jacuzzi is dan afdoende gereinigd, wat de garantie geeft op een langdurig en hygiënisch gebruik.

Spa / Jacuzzi: Producten

Ook om uw lege jacuzzi schoon te maken, kunt u op dit product beroep doen om de kuip te reinigen en te desinfecteren. Maak dan een oplossing in een emmer water.

Essentiële oliën

De producten van Camylle zijn allemaal gebaseerd op natuurlijke producten en meer bepaald op de werking van essentiële oliën. Dat is bij het gamma onderhoud- en reinigingsproducten niet anders. Sterylane Balnéo/Spa bevat essentiële oliën van citroenschil en van eucalyptus. Deze zorgen ervoor dat uw pas gereinigde spa een frisse geur heeft.

Sterylane Balnéo/Spa is verkrijgbaar in flessen van 1 en van 5 liter.